טיפול בכימו/רדיותרפיה ותוספים

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

22/05/2015 | 17:36 | מאת: עירן

קראתי כאן שאתה ממליץ לחולים שעוברים טיפולי כימותרפיה או רדיותרפיה להשתמש בתוספי תזונה רבים ושונים. פרט להפחתת תופעות לוואי מהטיפולים, האם התפרסמו מחקרים קליניים מ ב ו ק ר י ם שהוכיחו שתוספים מסויימים מאיטים את התקדמות המחלה, מאריכים את הישרדות החולים, או מגדילים את שיעור הריפוי בהשוואה לחולים שלא נטלו תוספים? אפשר לקבל קישורים לכמה ממחקרים אלו?

אשמח אם תביא לי קודם מחקרים המראים כי טיפולים בכימותרפיה בקו שלישי מאריכים את הישרדות החולים או מגדילים את שיעור הריפוי בהשוואה לחולים שאחר קו שני לא קיבלו כל טיפול. ד"ר יוסף ברנר

27/05/2015 | 00:12 | מאת: עירן

מישהו כאן הצדיק כימו קו שלישי? בסה"כ אני מבקש גיבוי מדעי להמלצות שלך.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן