אדינוכרצינומה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

29/10/2014 | 22:48 | מאת: מוניר

בן 70, ברקע יתר לחץ דם, שומנים וסכרת. מזה חודשיים התגלה low grade cholengocarcinoma בכבד באומה שמאלית, יש מעורבות של portal vin, מה הטיפול ?? מה הסיכויים??

הטיפול בגידול ביליארי בכבד תלוי במיקום, בגודל ובגורמים אחרים. מאחר ולא ניתן לנתח יש להשתמש באחד או חלק מהטיפולים הבאים: כימותרפיה, קרינה חיצונית, קרינה פנימית=ברכיתרפיה, קרינה בספרות בגידול, רדיואבלציה, וכו'. יש לפנות לאונקולוג המטפל אשר יקבע לפי הנתונים את הטיפול המתאים ביותר ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן