שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

07/09/2014 | 11:40 | מאת: קאנביס

שלום דר', האם לחולה סרטן ריאות בן 59 אשר עבר 2 כריתות בעונה שמאל וימין. אשר גידול חזר. וכעת יטופל בכימו- אלימטה וקרבופלטין אחת ל 3 שבועות, ניתן לקחת את צמח הקאנביס? האם יכול להועיל? אם כן אז במה? ומה התזונה הנכונה ע"מ למנוע את תופעות הלוואי בכימו? האם יש זריקות שיכולות להועיל?

קנביס לדעתי אינו טיפול בסרטן אלא בתופעות לוואי של המחלה והטיפולים כמו חולשה ובחילות. לגבי תמיכה בכימותרפיה, ניתן להשתמש במספר תוספים כמו חומצה אלפא ליפואית, ויטמין E, קו קיו10 סלניום ורסברטרול. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן