סרטן ריאות

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

23/08/2014 | 13:12 | מאת: mmme

ברצוני לשאול אלו מאכלים מומלצים לחולה סרטן ריאות בן 58. והאם כימו מועיל לסרטן ריאות?

התזונה הנכונה במצבך היא: להימנע מסוכר תזונה דלת שומן,כאשר חלק גדול מהשומן צריך להיות מקבוצת אומגה-3 להימנע מבשר אדום להרבות בפירות, ירקות וקטניות ודגי ים כמו סלומון וטונה יעילות כימותרפיה בסרטן ריאות הינה מוגבלת. יש סוגי סרטן ריאות המתאימים לטיפולים ביולוגיים. ניתן לקבוע זאת לפי בדיקות גנטיות. ד"ר יוסף ברנר

25/08/2014 | 11:20 | מאת: לא ברור

25/08/2014 | 14:52 | מאת: mmme

תודה רבה דר' ברנר . מדובר על סרטן ריאה מסוג אנדוקרצינומה גודל 6 ס"מ בריאה שמאל ועוד מס' נק' מסביב באותה הריאה. טופל באירסה 5 שנים ועזר. טיפול הופסק לאחר מכן הגידול הפך למוטציה .מטופל באפטיניב כבר 7 חודשים ולא עוזר. איזה טיפול ביולוגי חדשני יכול לעזור במקרה שכזה? האונקולוג מפנה לכימו.. מה המלצתך?..

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן