האםpolygonum root יכול להועיל לסרטן מסוג מרקל קרצי

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

11/06/2014 | 17:51 | מאת: מודאגת

שלום רב. המליצו לבעלי polygonum root . ואמרו כי הנ"ל ידכא ב"ה את הסרטן. האם הנ"ל יכול גם להזיק. תודה על התושבה

תמציות מצמח הפוליגונום נמצאו יעילות בטיפול בתאי סרטן במחקרים על רקמות. החומר הפעיל הוא כנראה הרסברטרול (חומר הנמצא גם ביין אדום) וניתן להשתמש בכדורים של רסברטרול. לא ראיתי מחקרים קליניים עם צמח זה. רעילות אפשרית היא לכבד ובזמן טיפול בצמח זה צריך לעקוב אחר תפקודי כבד בבדיקות דם. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן