קנאביס רפואי

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

10/06/2014 | 09:19 | מאת: רוני

שלום, אני סיימתי טיפולים כימותרפיים לפני מס חודשים וכעת מקבלת טיפולים ביולוגים והורמונלים. סובלת מגלי חום, חוסר שינה, חוסר תיאבון ואי שקט. מעוניינת לדעת אם יש אפשרות לקבל רישיון לשימוש בקנאביס רפואי ? ראוי לציין שבמהלך הטיפולים הכימיים לא ניסיתי לקבל אישור כי לא הייתי מודעת לאפשרות ולאחרונה שמעתי מהרבה נשים שזה מקל על התחושות ...

קנאביס רפואי משפר הרגשה כללית, משפר תאבון ועוזר לעלות במשקל. באם את חושבת שאת זקוקה לכך, תפני לאונקולוג שלך ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן