מיאלומה נפוצה ואנונה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

21/04/2014 | 15:24 | מאת: נגה

היי לא מזמן התוודעתי לגבי הסיוע של פרי האנונה במניעת וטיפול סרטן והריגת תאים סרטניים... האם יש תקווה בשימוש של האנונה בהחלמה או שיפור ממאילומה נפוצה? עוד דבר שרציתי לדעת זה כמובן האם יש עוד דברים משלימים שאולי מישהו שמע לגביהם בטיפול במיאלומה נפוצה. תודה

אין לי מידע על אנונה ומיאלומה. ידוע שבמיאלומה ערכי האנטיאוקסידנטים בדם נמוכים ולכן רצוי להוסיף אנטיאוקסידנטים דרך הפה. בנוסף, מחקר מראה כי רמות אנזים הקטלאז בתאי מיאלומה נמוכות דבר המצביע על טיפול אפשרי במינונים גבוהים של ויטמין C לוריד כטיפול יעיל. קורקום יעיל במיאלומה. לאחרונה פורסם מחקר על שילוב של כימותרפיה דרך הפה, תרופה בולוגית וויטמי C: Eur J Haematol. 2009 Jun;82(6):433-9. Epub 2009 Feb 17. Bortezomib, ascorbic acid and melphalan (BAM) therapy for patients with newly diagnosed multiple myeloma: an effective and well-tolerated frontline regimen. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן