טיפול בחולה בסרטן שחלות

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

10/10/2013 | 18:19 | מאת: מריאנה

ד"ר ברנר שלום, לחברה של אימי, אישה בת 58 גילו לפני 4 שנים סרטן בשחלות. היא עברה ניתוח הוצאת רחם+ טפולות וכן סדרה של טיפולים כימטורפיים, לאחרונה חלה הידרדרות חדה במצבה, היא אינה יוכלה לקום מהמיטה ובשבועיים האחורנה היא התנפחה בכל הגוף כולל הפנים העיניים. האם ניתן לסייע לה בשלב זה של המחלה. אודה לתשובה מריאנה

לפי התיאור חולה זו נמצאת בשלבי המחלה הסופיים עם תוחלת חיים קצרה ולא ראה לי כי ניתן לעזור לה בשיטות הטיפול המומלצות בפורום זה ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן