שאלה לדוקטור ברנר

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

17/06/2013 | 18:46 | מאת: ברננד

שלום , לכל התוספים : כורכומין , תה ירוק ורברטרול יש פעילות אנטיוגנזית ? האם זה נכון שחומצה אלפא ליפואלית מכבה גנים סרטניים : " חומצה אלפא ליפואית "מכבה" גנים רעים שעלולים להאיץ את תהליך ההזדקנות ולגרום לסרטן. " אם זה נכון , האם זה אומר שחומצה אלפא ליפואלית טובה לסרטנים שקשורים לגנים כמו סרטן השד והשחלות ?

17/06/2013 | 23:22 | מאת: שאלה

האם היא גם מכבה גנים לא סרטניים? באילו מזונות מצויה החומצה הזו?

1. לכל התרופות שציינת למעלה יש יכולת להשפיע על ייצור כלי דם ברקמה הסרטנית (אנטיאנגיוגנזה) 2.חומצה אלפא-ליפואית היא בעלת יכולת לגרום לתא הסרטני להיכנס לתהליך של מוות עצמי מבוקר (אפופטוזיס). ד"ר יוסף ברנר

19/06/2013 | 23:10 | מאת: ALA

כלומר ALA לבד, או בשילוב עם טיפולים אחרים?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן