אנטיוגנזה - תוספים

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

16/06/2013 | 00:58 | מאת: אנגי

ד"ק ברנר , אפשר לקבל בבקשה רשימה של כל תוספי מזון הידועים שיש להם פעילות אנגיוגנסיס , ואני מבקש את התוספים שידועים שיש להם פעילות כזאת וכאלו שמתאימים לכל סוגי הסרטן . שבוע טוב .

16/06/2013 | 01:31 | מאת: תוספת

ושהאריכו את שרידות החולים בניסויים קלינים מבוקרים. ניסויים בעכברים לא מעניינים.

רשימת התוספים בעלי תכונות אנטיאנגיוגנזיות הינה ארוכה. אם תכנס לאתר של ידידי מליסבון פורטוגל, Serge Jurasunas, תוכל למצוא רשימות כאלה מאחר והוא מתמחה בתוספי בעלי אפקט כמו תרופות ביולוגיות ד"ר יוסף ברנר

16/06/2013 | 22:26 | מאת: אנגי

האם ד"ק ברנר יכול לרשום לי את התוספים המוכרים והמועילים ביותר ולא את כל הרשימה מכיוון שאני לא יודע אנגלית . אני יודע שכורכומין , חבלבל השדה ורזברטול פועלים כאנטיוגנזים , אילו עוד תוספים ?

16/06/2013 | 23:13 | מאת: דר' ברנר

כלומר חולים עם אותם מאפיינים חולקו באופן אקראי לקבוצת טיפול בתוספים מעכבי אנגיוגינזה וקבוצת בקורת ללא תוספים אלו? באילו גידולים זה נבדק, על כמה חולים וכמה זמן נמשך המעקב אחרי החולים?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן