העלאת המוגלובין

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

12/06/2013 | 14:29 | מאת: שילה

איך אפשר להעלות את רמת ההמוגלובין בדם בזמן קצר לפני טיפול כימותרפי ? והאם אפשר לקחת תוסף תזונה של ויטמין b12 בזמן כימותרפיה או לאחריה / לפניה ?

להעלאת רמות ההמוגלובין, לא רצוי להוסיף ברזל מאחר וקשור בפגיעה ביעילות מערכת החיסון. אני ממליץ על טיפול בכדורי B12ת B6 וחומצה פולית ד"ר יוסף ברנר

12/06/2013 | 17:31 | מאת: לדר' ברנר

אז כאשר יש חוסר ברזל עולה העמידות למחלות זיהומיות וסרטן?

12/06/2013 | 19:34 | מאת: שילה

יש תוסף תזונה שמכיל בתוכו 1000 מק"ג ויטמין b12 ובנוסף 100 מק"ג חומצה פולית , האם עדיף לקחת את התוסף הזה או כל אחד מהתוספים b12 וחומצה פולית בנפרד ?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן