אנגיוגנזה וכימותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

01/06/2013 | 21:43 | מאת: בן

לד"ק ברנר , האם מותר לצרוך מזונות שפועלים כאנטי אנגיוגנזה : פירות יער , תה ירוק , ענבים אדומים , כרוב קייל וכ'ו , או שעדיף להימנע בזמן טיפול כימורתפי ? עוד שאלה , האם כמות של חצי ק"ג ביום של פירות יער שיש להם פעילות אנטי אנגיוגנזית מספיקה או שיש צורך בכמות גדולה יותר ? תודה .

01/06/2013 | 23:14 | מאת: בן

עוד שאלה , האם צריכה גבוהה של אומגה 6 ביחס לאומגה 3 גורמת או תורמת לתהליך האנגיוגנזה , זאת אומרת האם אומגה 6 תורמת ליצירת כלי דם שמזינים אצ הגידול הסרטני ולכן צריך לצמצם/חהימנע מצריכה של אומגה 6 ולהעלות את הצריכה של אומגה 3 ?

02/06/2013 | 01:34 | מאת: תומר

קראתי שלכרישים אין סרטן ושסחוס כריש הוא החומר הכי יעיל נגד אנגיוגנזה של סרטן. האם ידוע על חולי סרטן שהבריאו אחרי שטופלו עם סחוס כריש?

04/06/2013 | 14:30 | מאת: ראובן

ויש לו גם הצלחות רבות

אין מניעה ואפילו רצוי לשלב טיפולים אנטיאנגיוגנטיים ביחד עם כימותרפיה אני מציע לא להגזים עם כמויות הפירות. לא ניתן לבדוק את המינון המדויק של החומרים הפעילים בתוך הפירות ובעיקר, לא ברור כמה מזה נספג. צריך להימנע ממצב שאכילת יתר של פירות אלה תגרום לתופעות כאלה או אחרות. ד"ר יוסף ברנר

02/06/2013 | 21:55 | מאת: לדר' ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן