שחלות שלב 3

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

17/05/2013 | 14:29 | מאת: ירין

יש לי כמה שאלות , לגביי סרטן שחלות שלב 3 , כרגע שבוע לפני התחלת טיפולים כימותרפיים , 1) האם אלוורה ארבורסנס לפי שיטתו של רומנו זאגו , לפני הטיפול הכימותרפי , במהלכו וגם לאחריו יכול לעזור ועד כמה ? 2) מאיפה משיגים בארץ אלוורה מסוג ארבורסנס , אני יכול להגיע לכל מקום ? 3)האם מותר לקחת כל יום כף אחת של כורכומם לפני הטיפול הכימותרפי והאם הכורכום לא נוגד את השפעתה של הכימורתפיה ? קראתי שמישהי כתבה שבעלה היו חולה בבלוטות לימפה ונתנו לו חודש לחיות והוא לקח כל יום כף כורכום עם גבינה לבנה או טחינה לצורך ספיגה טובה והחלים לגמרי לאחר כחודשיים . 3) מחקר שעשו מצא שאבקת זגנביל מומסת קוטלת תאי סרטן שחלות , הנה שתי קישורים : http://www.youtube.com/watch?v=VROSvWRBYCE http://www.balanceherbs.co.il/category.asp?title=%D7%96%D7%A0%D7%92%D7%91%D7%99%D7%9C%20%D7%A8%D7%A4%D7%95%D7%90%D7%99/%20%D7%92%C2%B4%D7%99%D7%A0%D7%92%C2%B4%D7%A8&pid=40&id=6 האם כדאי לנסות את העניין עם האבקת זגנביל במים ולראות איך זה משפיע ? 4) לגבי עשב הלימון שקוטל תאים סרטניים האם כדאי להשתמש בו לפני הכימורתפיה או במהלכה ? כנראה שהרבה מכם מכירים את המחקר שעשו שבו גילו שעשב לימון קוטל תאים סרטניים ומספיק גרם אחד של עשב לימון בכוס מים כדי לקבל את ההשפעה , אני שואל האם לא עדיף לאכול את עשב הלימון חי במקום לעשות ממנו תה האם ההשפעה של אכילת עשב הלימון חי לא תהיה יותר טובה כמו שהכלבה קרייזי עשתה ונרפאה ? הנה שני קישורים : http://www.mantra.co.il/%D7%A2%D7%A9%D7%91-%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F.htm http://news.walla.co.il/?w=//788858 איפה בכלל ניתן להשיג עשב לימון ? 5)לגביי הפטריות שיטאקה מיטאקה , וריישי האם כדאי לקחת אותן יחד לפני ובמהלך הטיפול הכימורתפי ? זהו , נראה לי שלא שכחתי כלום , קראתי מעל 1500 מאמרים בעברית ואם יש לכם משהו לחדש לי שיכול להועיל אז תכבתו לי פה או בדוא"ל , אישית אני חושב שעדיף לקבל הכול מהמזון ולא מתוספי מזון אבל אם יש תוספי מזון שיכולים להועיל לכימותרפיה אז זה יהיה מצויין , אני לא יודע בדיוק את סוג הסרטן או סוכג הכימורתפיה אני רק יודע שצריך לעבור כימורתפיה לפני כדי להקטין את הגוש ף לאחר מכן ניתוח כדי להוציא אותו ולאחר הניתוח כנראה עוד כימותרפיה , תכתבו לי בבקשה או פה או בדוא"ל שלי : [email protected] שבת שלום .

כל הדברים שציינת עשויים להיות לתועלת במחלה הנ"ל. אין מניעה לקחת תוספי מזון וחומרי מזון במקביל לכימותרפיה. אין כל השפעה בהקטנת היעילות של כימותרפיה ולרוב השילובים מפחיתים את תופעות הלוואי והנזקים הנגרמים לאברי הגוף מכימותרפיה. היתרון של נטילת תוספי מזון במקום להתסמך על המרכיבים של חומרי המזון השונים הוא בכך שניתן לתת כמויות גדולות מאד של החומרים הטבעיים כאשר הם ניתנים בתוך כדורים או כנוזל ואילו בחומרי המזון השונים הם מגיעים בכמויות לא גדולות. ברוב המקרים אנו זקוקים לכמות גבוה של כל חומר כדי להשיג את ההשפעה אליה אנו מיחלים. ד"ר יוסף ברנר

19/05/2013 | 19:09 | מאת: ירין

הבנתי אבל מצד שני בתוספי מזון מבודדים את אותו חומר ספציפי שאנחנו יודעים שהוא מועיל ובמזון טבעי יש עוד חומרים שכנראה כולם ביחד יוצרים את האפקט הבריאותי/מרפא, ככל שחוקרים יותר על המזונות, צמחי מרפא וכו מגלים שיש בהם מרכיבים/חומרים שלא ידענו שקיימים בכלל ובגלל זה לדעתי עדיף תמיד לקבל בדרך הטבעית באמצעות המזון . למרות זאת הייתי מעוניין שתמליץ לי על כל תוספי המזון הכי טובים שמתאימים למחלה הזו ובהתאם למצב של לאחר הטיפול הכימותרפי שצריך לחזק את מערכת החיסון.

Alpha Lipoic Acid) Artemisinin Vitamin-C high-dose Curcumin Vitamin-D Omega-3 Melatonin Green Tea Selenium ד"ר יוסף ברנר

20/05/2013 | 06:48 | מאת: צביה רן

עשב לימון ניתן לקנות בכל משתלה ולגדל בבית. "תה" עשב לימון טעים מאד. לא ניתן לאכול עשב לימון כפי שהוא כי הוא מאד קשה וחד. יתכן שאפשר לסחוט אותו במסחטת ירקות. לבריאות.

30/05/2013 | 19:45 | מאת: אלי לוי- נטורופת

כמו שד"ר ברנר ציין המינונים של אותם חומרים פעילים הנחשבים כאנטי סרטניים הם הרבה יותר גבוהים בתוספים מאשר בטבע! עשב לימון הוא לא בר אכילה, אבל יוצר חליטה(תה...) טעים היותר שיש לו גם אפקט מרגיע.. או שאפשר לנסות להשיג טינקטורה (מיצוי באלכוהול) שלו ואז הוא יהיה חזק יותר! בכל מקרה ניתן למצוא עשב לימון כמעט בעל חנות טבע... מבין שלושת הפטריות השיטאקי היא החלשה ביותר ונחשבת יותר למאכל, הריישי ייעודית יותר בחיזוק מע' העצבים בעוד שהמייטקי ייעודית יותר לחיזוק מע' החיסון (יש לה מבנה מולקולרי של בטה-גלוקן המעודדד יצירת תאי דם לבנים) על-כן הייתי ממליץ על מוצר שיש בו מינון גדול יותר של פטריית מייטאקי בשילוב עם ריישי

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן