טיפול משלים לסרטן דרכי המרה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

10/12/2012 | 12:06 | מאת: ליאת

שלום רב, אשמח לקבל כל מידע רלבנטי על טיפולים משלימים ו/או אלטרנטיביים לטיפול בסרטן בדרכי המרה אשר התפשט לחלל הבטן וככל הנראה גם לכבד באישה בת 59. אציין כי בגלל הגידולים נוצרה חסימה בדרכי המרה שגרמה גם לצהבת. אף שהחסימה והצהבת במגמת שיפור, שמח למידע על טיפולים שיכולים לעזור גם בנושא זה. בתודה מראש.

ניתן להוסיף לטיפול בגידולי כיס מרה בחומרים הבאים: גרביולה, שמן פשתן, קורקומין,תה ירוק, נלטרקסון, מלטונין ורודיולה ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן