טמוקסיפן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

31/10/2012 | 18:16 | מאת: אתי

האם כדאי לי לקחת טמוקסיפן עם תופעות הלוואי שלו, אם האונקוטייפ מנבא 10% סיכון להישנות סרטן השד?

ברמת סיכון של 10% להישנות, ההשפעה של טמוקסיפן להקטנת סיכויי ההישנות היא בין 0-3% . על כן את צריכה להחליט האם אפקט זה מצדיק את הטיפול בטמוקסיפן. הימנעות מנטילת טמוקסיפן בסיטואציה כזאת היא בהחלט סיכון מחושב הגיוני וסביר. ד"ר יוסף ברנר

06/11/2012 | 17:57 | מאת: אתי

הסיכוי של 10% להישנות הסרטן, זה אם אקח טמוקסיפן. אם לא אקח טמוקסיפן, הסיכוי , כנראה, יעלה.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן