דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

16/10/2012 | 23:34 | מאת: דחוף דחוף

שלום דר ברנר, ברצוני להתייעץ איתך באופן דחוף ביותר עקב מצבה הרפואי הקשה של אימי. רקע : 1. לפני כשנה גילו לאימי סרטן בלסת עליונה מסוג קרצינומה scc/ 2. שללו ניתוח כירורגי והוחלט על טיפולים. 3. עברה 3 טיפולים במהלך השנה, הקרנות וכימותרפיה, כאשר הטיפול האחרון היה עם ארביטוקס. 4. לפי התוצאות כלל הטיפולים לא סייעו והגידול לא נעלם. 5. שוקלת כרגע 28 ק"ג, קשיי אכילה, פיסטולה בחלל הפה, הגידול מכסה את האף, עין ימנית נסגרה, חשש שהגיע לבסיס הגולגולת. 6. לדברי הרופאים לא ניתן לבצע ניתוח. לא ניתן לבצע הקרנות ולא טיפולי כימותרפיה נוספים.לאור משקלה הירוד. אוכלת נוזלים בעיקר חלבונים, שקיים מיי גבינה, ויטמנים וכו 7. נמצאת בבית בטיפול תומך בלבד. האם היפרתמיה יכול לסייע אפילו בקצת ? האם קיים טיפול משלים מסוג אחר באופן פרטי בארץ או בחול ? לאור משקלה האם מומלץ להחדיר ויטמינים דרך הוריד ? אפשר להגיע אלייך לייעוץ ? ממש אודה לתגובתך והמלצתך בנושא תודה רבה

17/10/2012 | 12:47 | מאת: יגאל

תבקשו מהרופא ויטמין סי בעירוי

לפי תאור המקרה, מדובר במצב שאינו בר טיפול מעבר לטיפול תומך ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן