לדר ברנר שנה טובה גמר חתימה טובה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

25/09/2012 | 13:54 | מאת: ציפי

סרטן שחלות דרגה 4 er חזק. מה דעתך על שימוש בשמן זרעי רימונים ? האים האסטרוגן שהוא מכיל יכול לעזור לאסטרוגן רצפטור בסרטן שחלה ? תודה

סרטן השחלות קשור להורמונים במידה לא גדולה, הרבה פחות מהקשר בין סרטן שד והורמונים. ידוע שלמיץ רימונים השפעה על קולטנים הורמונליים בתאי סרטן שד וסרטן השחלות. לכן, גם אם בסרטן שחלות אין תגובה הורמונלית משמעותית ( הטיפול בטמוקסיפן אינו יעיל בצורה משמעותית)אני חושב שיש מקום לנסות שימוש במיץ רימונים. ד"ר יוסף ברנר

08/10/2012 | 12:40 | מאת: ציפי

03/01/2013 | 21:36 | מאת: יורם גני

בגישת הריפוי בביורגונומי, התפרצות מחלת הסרטן נובעת מהסיבה שבטיפולים המקובלים אין התייחסות לרמת האנרגיה בגוף. נכון שישנה לעיתים הצלחה בריפוי המחלה ויותר נכון לומר, בדיכוי המחלה, אולם הסיבה שגרמה להתפרצות המחלה, בעצם לא טופלה. בבחינת הסיבות להתפרצות מחלת הסרטן, בגישת הביורגונומי, הסיבה העיקרית היא - רמת האנרגיה בגוף! ברמת אנרגיה נמוכה מידי , תפקודה של המערכת החיסונית לקוי ומאפשר התפתחות המחלה. בגישת הביורגונומי, כדי למנוע התפרצות מחודשת של מחלת הסרטן, צריך לגרום לכך שרמת האנרגיה הכללית של הגוף תהיה תקינה, רמת אנרגיה התלויה רובה ככולה מהשפעת ה"משלימים האנרגטיים" שלנו. השפעת גורמים נוספים כמו: תזונה, פעילות גופנית או מצבים נפשיים, היא שולית בלבד ובגישה המקובלת, מלוא תשומת הלב ניתנת להם דווקא והגורם העיקרי, מוזנח. המדען וילהלם רייך גילה עיקרון חשוב זה והעלה את רמת האנרגיה בגוף בעזרת האקומולטורים שבנה, אולם הושלח לכלא... ממשיכו, רפי רוזן, חקר מדוע יורדת רמת האנרגיה בגוף? וגילה שהסיבה נובעת מהתלות האנרגטית ההדדית הקיימת בין "משלימים אנרגטיים" ובגישה זו שהיא בסיס הריפוי בביורגונומי, ישנן הצלחות לא מעטות בריפוי מחלה זו וכמובן במניעת הישנותה באם התפרצה שנית ולא פחות, בריפוי מחלת סרטן בשלבים הראשונים של התפתחותה, עוד הרבה לפני שמתגלה בבדיקות המקובלות. בברכה, יורם גני הקליניקות: בת"א, בחיפה, בירושלים ובנתניה לפרטים נוספים ולאתר, לחצו על תמונתי כאן מימין

06/02/2013 | 21:57 | מאת: חשוב מאוד

שרשור המתחיל כאן. http://www.doctors.co.il/forum-1198/pg-100?POST=a%3A1%3A%7Bs%3A3%3A%22key%22%3Bs%3A7%3A%22not+set%22%3B%7D#message-119994

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן