סרטן שד וזרעי פשתן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

08/10/2017 | 10:45 | מאת: גיל

קראתי בספרך המלצה לצרוך זרעי פשתן לסרטן השד. האם זה לא מעלה את רמת האסטרוגן ולא מיטבי לחולות סרטן שד אסטרוגני?

זרעי פשתן מכילים כמות גדולה של אומגה 3, חומר החשוב כחלק מהטיפול בסרטן. אין השפעה משמעותית על רמת האסטרוגן. ד"ר יוסף ברנר

16/10/2017 | 14:20 | מאת: אמיר

אם היתרון היחיד של הזרעים הוא שהם מכילים אומגה 3, אז מדוע למשל לקחת דוקא זרעים ולא את השמן פשתן עצמו (מ- 3 כפות זרעים מפיקים כף אחת של שמן), או לקבל אומגה 3 משמן המפ (גם כן עשיר באומגה 3), או משמן דגים (המקור הכי עשיר לאומגה 3)? האם יש מצב שבזרעים יש יתרונות נוספים לסרטן ובכלל, שאינם קיימים בשמנים ואם כן מהם?

אני ממליץ להשתמש בשמן פשתן בכבישה קרה הנמצא בבתי טבע ובבתי מרקחת ד"ר יוסף ברנר

16/10/2017 | 21:06 | מאת: אמיר

תודה, אני מבין, אבל לא ממש קיבלתי תשובה לשאלה ששאלתי

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן