לאחר אבחון סרטן ריאות

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

06/05/2012 | 23:06 | מאת: יעל

שלום דר ברנר, אבי אובחן כחולה בסרטן הריאות מסוג אדנוקרצינומה. אנחנו עדיין מחכים לתוצאות סופיות של הפתולוגיה אך ככל הנראה יחל בטיפולים כימוטרפיים בשבועות הקרובים. אבי אדם בן 55 ללא מחלות ברקע ופעיל. האם קיימים תוספים מומלצים על מנת ?להכין? את הגוף לטיפולים? מהי התזונה המומלצת בשלב זה? הומלץ לו לשתות כמויות גדולות של חליטת לימונית+לואיזה+מליסה, האם זה מומלץ? תודה רבה

תזונה: מזון דל שומן, ללא סוכר, ללא בשר אדום, הרבה פירות וירקות, קטניות ושקדים. חליטות שהוזכרו מומלצות, כמו כן תה ירוק, שמן פשתן ומיץ רימונים תוספי מזון: קורקומין, NAC פטריות רפואיות כמו מיטקה או קוריולוס, אסטרגלוס ועוד. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן