אונקולוגים מנוכרים לרפואה משלימה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

10/07/2017 | 12:05 | מאת: דבי

אבי מבוגר עם סרטן מעי גס גרורתי לא מנתחים השגתי לו כורכומין,ספירולינה,ביו,ופיטריות מחברת מיקליביה ,עשב חיטה כל זה ניראה לי לא מזיק אם לא מועיל אבל כל נסיון לבדוק אם יש אינטרקציה עם הקסולדה או OXALIPLATIN המלצתי לו לא סוכר,קמח,ואוכל מעובד לפי המלצות אגודה לסרטן ומאמרים . כל נסיון בדיקה עם האונקולוג הוא מבטל כל אלה אומר לאבי שיאכל כל. אודה להתיחסותך והמלצותיך

לתוספי מזון רבים ולתזונה נכונה ערך רב בטיפול בסרטן המעי הגס כפי שמוכח במחקרים רבים ממרכזים רפואיים חשובים בארה"ב ובעולם. בין השאר: קורקומין, אבקת אבמר, ויטמין די, שמן פשתן ועוד. אין אינטראקציה בין הטיפול בכימותרפיה לבין התוספים וניתן ואף רצוי לקחת אותם במקביל. עקרונות התזונה העיקריים הם להימנע מחד-סוכרים (בעיקר ממתקים) ותזונה דלת שומן. ד"ר יוסף ברנר

10/07/2017 | 15:03 | מאת: מאיר

על זה כבר אמרו חכמינו: "מה מבין חמור במרק פירות?" או במקור ביידיש: "שטרענג ניט באַקומען פרוכט זופּ"

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן