טיפולים נוספים לטיפול בסרטן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

06/02/2017 | 12:49 | מאת: דריה

שלום, שואלת בשביל סבתא שלי בת 77 , חלתה בסרטן השחלות שכרתו, כרגע מאושפזת עם סרטן שהתפשט למעי ויש גידול שחוסם את המעי. בנוסף בעקבות כימיותרפיה יש לה פקקת ורידים בריאות. מטופלת בזונדה ועירוים. רופאים אומרים שכימיותרפיה כבר לא עוזרת ואי אפשר לנתח. האם יש טיפולים נוספים שאפשר לעשות לשפר את איכות החיים? תודה

כרגע יש לפתור את הבעיות הדחופות כמו חסימת מעי ופקקת ורידים בריאות. בעיות אלה מסכנות את חייה ולכן מאושפזת. באם בעיות אלה יפתרו ותחזור הביתה ניתן יהיה לשקול טיפולים שונים ברפואה אינטגרטיבית-משלימה. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן