סרטן בדרכי העיכול ורפואה משלימה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

18/11/2010 | 22:00 | מאת: לולי

לאמא שלי נמצא סרטן התוספתן, עברה ניתוח ובקרוב מתחילה כימו' (בגלל 2 בלוטות שנמצאו נגועות. כנראה ישולב גם עם הקרנות בגלל שהגידול היה ממש צמוד לכליה).חשבנו להשלים את הטיפול הקונבנציונלי ברפואה משלימה- מה דעתך? איזו שיטת טיפול יכולה לעזור? דיקור? הומיאופטיה? יש טיפול משלים שהוכח כי הוא יעיל באופן כללי מול סרטן ובפרט מול סרטן בדרכי העיכול? תודה רבה!

סרטן בתוספתן הוא נדיר ובד"כ זה קרצינואיד. אנא דווח מה סוג הסרטן כדי שאוכל לתת תשובה מדוייקת ד"ר יוסף ברנר

20/11/2010 | 21:28 | מאת: יורם גני

לשואל הנכבד שלום, כמו שאתה רואה, ישנם דברים שמצונזרים ע"י גורמים שלא רוצים לדעת דבר על גילוייו של המדען וילהלם רייך, גורמים שיודעים שבפיתוח כוון המחקר הזה, המחקר שגילה רייך, האומר שכל סוגי הסרטן מתחילים מרמת אנרגיה נמוכה בגוף, עלולים להפסיד הרבה מאד. אם תקרא מה היה בסופו של המדען הדגול הזה, תבין. כאן אפנה אותך לחיבורה של גב' גילה בויום אודות המדען וילהלם רייך (גוגל) לצערי דיון זה הוא לצנינים בידי גורמים למיניהם, גורמים שהאנטרס הכספי שלהם חשוב לעין ארוך, מחולה זה או אחר. ואסיים במשפט האהוב עלי במיוחד "אם העולם היה מתייחס ברצינות הראוייה לגילוייו של המדען וילהלם רייך, מרבית המחלות הכרוניות, כולל סרטן, היום כבר לא היו מהוות איום על חיינו" בתקוה שתספיק לקרא זאת, לפני שימחק. ברישום, יורם גני בגוגל אפשר להגיע לאתר שלי וגם למאמר באתר readr שכותרתו למעלה. בברכה, יורם גני

20/11/2010 | 23:15 | מאת: למה מוחקים?

חבל שדר' ברנר מוחק אותך. מי זאת גב' גילה בוים? האם היא מדענית?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן