עמותת לימפדמה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

26/10/2004 | 16:45 | מאת: סילביה

שלום לצדיק ולכל משתתפי הפורום. כפי שדורית סיפרה אנו מקבוצת התמיכה של רותי פלג בתל אביב. הפגישה עם הנציגה מקוויבק עוררה בנו רצון ונכונות ליישם את מה שדיברנו עליו בינינו זה זמן מה-הקמת עמותה לחולי לימפדמה בישראל. לפני כמה ימים נערך מפגש ראשון של נציגים מהקבוצה,ובו החלנו בפעילות הפורמלית והמשפטית להקמתה של העמותה.אנו מניחים כי בקרוב יהיה לנו מה לדווח, וכן להחליף דיעות ורעיונות על פעילות מתמשכת ועתידית.כמובן שנבקש את שיתוף הפעולה שלכם ואת הרתמותכם לפעילות בעמותה. את הנושא מארגנת רחל,ואנו עוזרות לה בהתאם. אנו מאמינים כי יש בארץ קבוצה גדולה של חולי לימפדמה שיהיו מעוניינים להצטרף לעמותה.בל נשכח כי כוחנו הוא במספרנו. בברכת בריאות טובה לכולנו,סילביה

שלום סילויה, חדשות אלו מבורכות מאוד. ללא ספק הקמת עמותת למפאדמה יכולה לתרום לקידום המודעות במערכת הרפואית ובקהל הרחב.שיהיה בהצלחה! ג'יל

27/10/2004 | 05:56 | מאת: הצדיק הכפרי

יישר כוח !!

18/12/2004 | 11:38 | מאת: tali

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)