כאבים בצד שמאל, בצקת ברגל ו-urea acid גבוה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

26/07/2016 | 12:25 | מאת: משה

שלום, חברה שלי סובלת מזה כשנתיים וחצי מכאבים ש"באים והולכים" בבטן בצד שמאל למטה. לפני כשנה וחצי היא התחילה לסבול מנפיחויות בכף הרגל והתחילה לקבל טיפול של ניקוז לימפטי ע"י פיוזתרפיסט. בבדיקת דם שעשתה בימים האחרונים, יצא ערך של 6.2 של urea acid. האם יש סיבה לדאגה? מה מומלץ לעשות? תודה!

משה שלום רב הפורום הזה מנוהל על ידי פיזיותרפיסטים שלימפאדמה זו מומחיותם. בבעיה של URIC ACID יש לפנות לרופא. בברכה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)