ד"ר קמפיזי - דיווח על הצלחה בניתוחיו מהעת האחרונה?

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

25/06/2016 | 17:45 | מאת: שרית

שלום לכם, סובלת מלימפאדמה ראשונית ברגל מס' שנים. סיבה איננה ידועה. בת 62. ככל שחולפות השנים, אני חשה שיגיע הרגע בו לא יהיו בי כוחות לגרוב גרב לחץ, שגם היום לא קל במיוחד למתוח אותה יומיום. במיוחד בחום ובלחות. בשנת 2009 היו תיאורים וכתבות עקב הניתוח שעברה מטופלת, שדרשה וקיבלה השתתפות חלקית מ"מכבי". אני מתכוונת חתקווה רב הון שהתראיינה לעיתון הארץ. האם נצבר עוד ניסיון? האם ידוע על מישהו שהצליח בניתוח כזה בישראל? אודה על כל תשובה שתאיר את הנושא

שלום שרית למיטב ידיעתי יש מספר נשים צעירות שעברו את הניתוח ויש קשר ביניהן. מקווה שמישהי מביניהן תיצור עמך קשר. ניצה

26/06/2016 | 23:15 | מאת: שרית

שלום שרית למיטב ידיעתי יש מספר נשים צעירות שעברו את הניתוח ויש קשר ביניהן. מקווה שמישהי מביניהן תיצור עמך קשר. ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)