כאבים ביד

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

05/01/2016 | 10:52 | מאת: שמרית

שלום רב, בת 29, 5 חודשים אחרי ניתוח למפקטומי (סרטן שד), בניתוח גם הוצאו 2 בלוטות זקיף לבדיקה. מאז יש לי תחושות מוזרות ביד, מרגישה כמו גיד שנמתח לאורך כל היד. בימים האחרונים ממש כואב לי בכף היד וגם קצת נפוח. האם זה קשור? למי לפנות?

שלום שמרית בקשי מרופא, גם רופא משפחה, שישלח אותך לפיזיותרפיה לטיפול אצל . זהו מצב מוכר לנו וניתן לטיפול.פני למכון הפיזיותרפיה הקרוב, אם אין שם פיזיותרפיסט/ית לימפטי/ת, הם יידעו לאן להפנותך. בהצלחה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)