גרב לחץ

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

28/08/2015 | 14:57 | מאת: מנחם

שלום אני בן 75. לימפדמה בשתי הרגליים. חובש גרבי לחץ של jobst בלחץ של ccl3 . האם בשנת צהריים של שעה או שעתיים יש צורך להסיר את הגרביים ? אודה מאוד על תשובתכם

שלום מנחם אני לא חושבת שיש בעיה לנוח בצהריים עם הגרביים, אלא אם קבלת הנחייה אחרת מהפיזיותרפיסט/ית הלימפטי/ת שלך, שמכיר אותך ואולי מתחשב בבעיות אחרות שיש לך. בברכה, ניצה שטייניץ

29/09/2015 | 10:20 | מאת: אלה

זה ממש תלוי בנוחות והיגיינה, אני לדוגמא לא רוצה להכניס את הגרבים האלו למיטה [למשנה כמה ננקה ונכבס את הגרב תמיד זה יהיה בעע]

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)