רמת גן אביגיל

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

10/08/2015 | 07:09 | מאת: שרה

אני לאחר נתוח סנטר וצוואר נהיה לי בצקות מתחת לעניים עברו שלושה שבועות מה לעשות זה מאד מכוער אודה לכם עבור ייעוץ.

שרה שלום, אני מציעה לך לבקש מהרופא שניתח אותך להפנות אותך לטיפול פיזיותרפיה לימפטית. עם ההפניה תפני למכון הפיזיותרפיה של הקופה שלך והם יעזרו לך להגיע לפיזיותרפיסט עם התמחות לטיפול בבצקת לימפטית. בנוסף ניתן למצוא רשימה של פיזיותרפיסטים לימפטים באתר של עמותת הלימפאדמה http://www.ial.org.il/. בהצלחה, בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)