תרגול משלים לטיפול בלימפדמה - לניצה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

17/03/2015 | 13:21 | מאת: ליאת

ניצה שלום. תודה על המענה לשאלתי הקודמת. אני אכן מקבלת ניקוז לימפטי ועושה חבישות. אשמח לדעת מה הם תרגילי הנשימה שדיברת עליהם, התרגילים לגו, והיכן אפשר לקבל הכוונה לגבי עיסוי ידני. כמוכן, עד כמה לנסות להקפיד לא לישון בלילה על הצד הרללונטי? תודה.

שלום ליאת אם העיסוי הלימפטי נעשה על ידי פיזיותרפיסט/ית לימפטי/ת, תוכלי לקבל ממנו/ממנה את ההדרכה לעיסוי העצמי, לתירגול ולנשימות.כל זאת במסגרת הנקראת "טיפול לימפטי משולב" אם תכנסי לאתר"עמותת לימפאדמה בישראל" תוכלי לקרוא על כל זאת. בברכה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)