נפיחות ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

02/12/2014 | 09:07 | מאת: גיל

היי לצערי נפלתי לפני שנתיים מגובה רב ושברתי את הקרסוליים בשני הרגליים. נותרב לי נפיחות גדולה במיוחד ברדל שמאל. בטיפול הידרותרפיה קיבלתי המלצה לטיפול בלימפהדמא. האם זה נכון וכן מי אמור במכבי להפנות לטיפול שכזה?

שלום גיל אכן טיפול בלימפאדמה יעיל ועוזר. אני מניחה שרופא משפחה, או אורתופד או רופא כלי דם יכולים להפנותך לטיפול לימפטי. כדי להיות בטוח, אני מציעה שתתקשר למכון הפיזיותרפי הקרוב לביתך ותשאל ממי הם מקבלים הפניה. (יתכן שיפנו אותך למכון פרטי, יש מדיניות שונה בקופות השונות) שיהיה בהצלחה ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)