לימפאדמה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

24/08/2014 | 20:14 | מאת: זוהר חאג`

שלום אני סובלת מי לימפדאמה בארבעת הגפיים בשל המחיר היקר של הגרביים אין באפשרותי לקנות אותם האם יש דרך אי אפשרות לעזור לי בנושא או להפנות אותי למישהו שיכול לעזור לי בנושא אזור אילת

שלום זוהר קופות החולים מחזירות 80% מעלות גרביים ושרוולים.ישנם סוגים שונים של גרביים ושרוולים,במחירים שונים. כדאי להיות מטופלת על ידי פיזיותרפיסט/ית לימפטי/ת,ולהתייעץ בנושא.יתכן ופניה לעובד סוציאלי תעזור גם היא. בהצלחה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)