אמיר

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

11/12/2013 | 09:29 | מאת: אמיר

היי לאחר אולטרא סאונד להלן התשובה - בית שחי שמאל הודגמו מספר בלוטות לימפה עם מרקם שומני ,ווסקולריזציה מרכזית, בגודל עד 1.2 *2.2 סמ. - בית שחי ימין הודגמו בלוטות בודדות ,בגודל עד 0.9*1.8 סמ ,עם מרקם שומני, ווסקולריזציה מרכזית. אני בן 36 חולה קרוהן אבל ברמיסיה - האם הבדיקה תקינה ? או שזה חלילה משהו ממאיר?

אמיר שלום, אתה נמצא בפורום אשר מנוהל על ידי פיזיותרפיסטים. לא נוכל לעזור לך בפיאנוח בדיקות אולטרא סונד ואני מציעה לך לפנות לפורם באתר של doctors co il שמנוהל על ידי רופא עם התמחות דומה לרופא שהמליץ על ביצוע הבדיקה. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)