הרטבת לילה, שינה לא רגוע, היפראקטיביות עקב פוליפים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

29/10/2013 | 10:43 | מאת: מריאו

שלום רב,מגיל מאוד קטן בני לא ישן רגוע בלילות. בגיל 2.5 אובחנה אפנייה קלה ופוליפים באזור הצוור, אך המומחה אמר שאפשר לחכות ולראות עם זה יעבור עם הגדילה. היום הוא נוחר ויש בבוקר תחושה של הצטטננות (אף מלא נזלת) והרטבת לילה כל לילה, שינה לא עמוקה ולא רגוע ואקטיביות יתר או חוסר רוגע גם ביום. האם זה יכול להיות קשור לבעיות במערכת הלימפים. חברה מחול אמרה לי על רופא המטפל בילדים כאלה דרך MANUAL LYMPH DRAINAGE. אני מודה לך על כל תשובה מריאן

מריאן שלום, איני יודעת אם מדובר בבעיה של מערכת הלימפה אבל מציעה לך לתת לו לשון אם הראש קצת מורם. אולי זה יעזור להקל על הסימפטומים שלו. לפני שמתחילים עם טיפול כלשהו יש לקבל חוות דעת רפאוית לגבי הבעיה שלו - האם התייעצת עם כירורג אף אוזן גרון? בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)