אובחנתי כחולת לימפאדרמה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

26/09/2013 | 00:46 | מאת: טליה

איך ניתן לרכוש את הלימפה פרס במחיר נמוך? אני לא מסוגלת לעבוד האם יש לי זכויות בביטוח לאומי?

שלום טליה האם קבלת טיפול לימפטי משולב על ידי פיזיותרפיסט/'ת לימפטי/ת? ואת במעקב על ידו/ה? זה לדעתי הכרחי אם רוצים לרכוש מכשיר לימפה פרס, כי הטיפול בלימפה פרס אינו יעיל בלי חבישה/גרבי לחץ מיד אחרי הטיפול במכשיר. לקבלת טיפול לניקוז לימפטי את פונה למכון לפיזיותרפיה עם מכתב הפנייה מרופא. ניתן למיטב ידיעתי לשכור לימפה פרס ב"יד שרה". לגבי ביטוח לאומי, יש לפנות לסניף ביטוח לאומי ולמלא טפסים.עד כמה שידוע לי אין הכרה סוחפת לגבי לימפאדמה, אבל בודקים את מידת המוגבלות. מקווה שעזרתי, חג שמח, ניצה

28/09/2013 | 22:20 | מאת: טליה

תודה ניצה עבור התשובה לגבי חבישה לאחר טיפול בלימפאה פרס אני לא מסוגלת לסבול חבישה כיון שיש לי אסתמה של העור ואני חולת פיברומיאלגיה מה שמסבך את הטיפול ודבר נוסף איך אני משיגה את רשימת פיזיותרפיסט/'ת שעובדים דרך הכללית תודה רבה טליה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)