גרבי לחץ

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

23/09/2012 | 20:38 | מאת: זהור

שלום אני עם לימפדמה בארבעת הגביים מאילת לפני שנה היתי אצל רופא כלי דם ורשם לי לקנות גרבי לחץ מכנס בגלל המצב הכלכלי לא יוכלתי לקנות עבר שנה הלכתי לקנות אבל בחנות בקשו ממני מכתב מפורש מהרופא וכאן באילת רופא כלי דם בא פעם בחודש וגם צריך לשלם 100 שח חוץ מהמחיר של הגרביים אני לא יודעת מה לעשות בבקשה לעזור לי מה לעשות

לזוהר שלום, פיזיותרפיסט לימפטי יכול גם לעזור לך להזמין גרבי לחץ ללימפאדמה. באתר של עמותת הלימפאדמה יש רשימה של פיזיותרפיסטים לימפטים. תחפש מטפל באזור שלך. http://www.ial.org.il/ טיפול פיזיותרפיה לימפטי נמצע בסל שרותי בריאות וניתן להגיע לטיפול דרך המכון לפיזיותרפיה בקופה. אם אין מטפל לימפטי במכון יפנו אותך למטפל פרטי עם השתתפות הקופה עבור הטיפול ועבור הגרביים. את צריכה הפניה רפואית לטיפול הפיזיותרפיה הלימפטית. בהצלחה, בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)