רגליים נפחות

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

15/06/2012 | 09:58 | מאת: ימימה

ביתי בת 23 ולפני כמה חודשים התנפחו לה הרגליים עשתה אולטרסאונד בורידים עורקים והכל בסדר. ברגל הבעייתית רגל ימין מרגישה שהרגל נרדמת ועיקצוצים. הרגל הבריאה מתנפחת. הרופא לא יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה אולי אתם תעזרו לי?

שלום ימימה ממכתבך אני מבינה שישנה בעיית רקע ברגל ימין? אני מציעה לפנות לכרורג כלי דם אשר מבין בבעיות לימפאדמה-נפיחות לימפטית, ולבקשו, אם זו הבעיה לדעתו, לשלוח את בתך למכון לפיזיותרפיה בקופה שלך לשם טיפול לימפטי.לעתים הטיפול נעשה במכון פרטי והקופה משתתפת ברוב הוצאות הטיפול. בהצלחה רבה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)