בצקת בגפיים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

12/05/2012 | 15:45 | מאת: יוסף

שלום, אני בן 26 בריא בד"כ לפני יומיים אכלתי שווארמה , למחרת ראיתי שיש לי פריחות מלאות בנוזל (לעומת שאני אוכל שווארמה מאותו מקום כבר שנים). ויום למחרת הבצקות הקטנות הכואבות האלה התחילו להתפשט ברגליים , זרועות והכי הרבה כפות ידיים. יש לחלק מהבצקות נקודה כהה במרכז. הלכתי לרופא ונתן לי טלפסט (Fexofenadine Hcl 180 mg) נטלתי תרופה זו ליומיים ואין שום שיפור. מבדיקת דם שהיתה לי בשבוע שעבר יצא שה B12=200 אז הרופא נתן לי גם B12 שבועיים לפני הופעתה של הבצקת היה לי כאב ביד ואחר כך נהיה במפרקים והרופא נתן לי שתי תרופות לדלקת שרירים ומפרקים. שחיתי בים במחשבה שזה יעזור לי , אך זה לא תרם. אשמח מאוד לעזרה

יוסף שלום, אתה נמצא בפורום אשר מנוהל על ידי פיזיותרפיסטים. הבעיה שאת מתאר אינה שייכת לסוג הבעיות המתאימות לטיפול פיזיותרפיה לכן אני מציעה לך להמשיך ולהתיעץ עם הרופא המטפל שלך. מאחלת לך בריאות, בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)