לימפדמה לתינוק?

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

01/05/2012 | 12:16 | מאת: חיה

אני מבקשת לדעת האם יתכן שלתינוק בן 8 חודשים יש לימפדמה?איך מאבחנים ומה עושים?האם יש מטפלים מיוחדים לגיל זה?

חיה שלום, יתכן שלימפאדמה מופיעה אצל תינוקות. האבחון נעשה על ידי רופא ילדים או כירורג כלי דם. אני יכולה להמליץ על פרופ בס, מנהל מח' כירורגית כלי דם בב"ח אסף הרופא (מרפאה פרטית 036959095). הטיפול הינו פיזיתרפיה לימפטית אשר כולל מניעת זיהומים, עיסוי לימפטי, חבישות לחץ ופעילות גופנית. הטיפול הפיזיותרפי נמצא בסל הבריאות ומסופק דרך המכונים לפיזיותרפיה בקופות (על ידי פיזיותרפיסט לימפטי בקופה או על ידי פיזיותרפיסטי לימפטי במכון פרטי). בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)