שאלות של פיזיו'

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

17/04/2012 | 17:47 | מאת: רחלי

שלום לכולם! יש לי 2 שאלות- 1. האם מישהו/י יכול/ה להפנות אותי לפיזיו/ מכון פרטי שעובד עם הכללית באזור קריית אונו? 2. האם יש למישהו/י קישור למאמר איכותי בנוגע לסימפטומים בגפה העליונה (כבדות וכאב) אחרי למפקטומי+ הסרה של בלוטת זקיף, ללא נפיחות בזרוע? תודה רבה!

שלום רחלי 1. אם תרדי עם גלגל העכבר תגיעי ל"קישורים בנושא" שם יש רשימת פזיותרפיסטים לימפטים לפי אזורים. בכל מקרה, לפניה לטיפול יש צורך בהפניה מרופא. במרפאתך יוכלו להפנות אותך לפיזיותרפיה לימפטית קרובה לביתך. 2. כבדות וכאב עלולים לעתים להעיד על דרגה 0 של לימפאדמה.רצוי לכן לפנות לפיזיותרפיסט/ית לימפטי/ת,כי ניתן לטפל בזה. קיצורי מאמרים תוכלי למצוא באתר של "עמותת לימפאדמה בישראל".בסעיף "אודות העמותה" יש "חדשות /ידיעות". ב"אפריל 2012" יש מדור ספרות עדכנית. בהצלחה,ובריאות טובה ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)