ניתוח לימפדמה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

16/04/2012 | 00:48 | מאת: נתן נתנאלי

שלום רב לכולם הייתי רוצה לקבל חומר מעשי וחוות דעת בנוגע לניתוח שמתבצע באיטליה ואם אפשר לשוחח גם עם מי שעבר ניתוח כן האם אפשר לשלוח גם פרטים וגם אם אפשר לשלוח מספר טלפון בתודה מראש

נתן שלום, מדובר בניתוח אשר מחבר כלי לימפה לורדים. יש מטופלים שדווחו על תוצאות טובות. אני מציעה לך לצור קשר עם עמותת הלימפאדמה http://www.ial.org.il. יתכן שיוכלו לעזור לך לצור קשר עם מי שעבר את הניתוח. אפשר גם לכתוב למנתח באיטליה פרופ. קמפיזי [email protected] בברכה, ג'יל

07/05/2012 | 19:42 | מאת: נטלי

יש עוד ניתוח אצל דר קורין בקר מצרפת - בו משתילים לך בלוטות לימפה היכן שחסר , למידע ניתן ליצור קשר עימי במייל [email protected] או בקבוצת פייסבוק "לימפאדמה ראשונית" שם יש מלא מידע בעניין

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)