ניתוח ע"י דר קורין בקר מצרפת

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

24/03/2012 | 22:57 | מאת: נטלי

לעידכונכם - יש מנתחת בשם דר קורין בקר - שמבצעת ניתוחי השתלת בלוטות לימפה , היא יושבת בפריס , וקוצרת הרבה הצלחה באירופה וארה"ב...בנובמבר 2012 היא תגיע לארץ לכנס של כירויגים פלסטיים מביה"ח איכילוב , בכנס זה היא תבצע ניתוחים חיים של השתלת בלוטות בחולי לימפאדמה , שוחחתי עם מארגן הכנס ד"ר קורין ברנע והוא ציין בפניי שחולי לימפאדמה יוכלו לקחת חלק פעיל בכנס זה , חי שרוצה פרטים על הניתוח , המנתחת והכנס עצמו , מוזמן לפנות אליי במייל[email protected] ...נטלי

נטלי שלום, תודה למידע. ג'יל

25/03/2012 | 09:17 | מאת: נטלי

ג'יל -שמו של הרופא מאיכילוב יואב ברנע - אודה לך אם תשני זאת בכתוב ...תןודה

25/03/2012 | 19:06 | מאת: נילי

באיזה איבר בגוף, יד או רגל? האם הכוונה ללימפדמה ראשונית או משנית? אולי אפשר קצת חומר רקע, לפני הכנס (בעברית)? תודה!

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)