בצקת ברגל תינוקת

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

08/03/2012 | 20:05 | מאת: הילית

באופן אקראי גיליתי אצל בתי בת ה 4 שבועות נפיחות חשודה בכל כף רגל ימין בלבד. בירור במיון לא העלה בינתיים כל ממצא, אנחנו עדיין בתהליך הבירור בכל זאת רציתי לשאול האם ייתכן בצקת לימפטית בגיל שכזה, האם יש טיפול לכך והאם זה משהו חולף? תודה

שלום הילית יש מצבים של בצקת לימפטית בגיל מוקדם. אם יתברר שזה המצב, יש אפשרות וצורך לטפל בזה בניקוז לימפטי משולב,מוקדם ככל הניתן.קשה לדעת מה יהיה בעתיד. בברכה חמה, ניצה

28/03/2012 | 22:45 | מאת: הילית

ניצה תודה רבה על המענה תוכלי בבקשה לומר לי למה כוונתך בניקוז לימפטי משולב? והאם זה מקובל וידוע בתינוקות? והאם את יכולה להמליץ על מישהו מהתחום דרך הכללית אך באזור המרכז, קרית אונו, גבעתיים, ר?ג תודה רבה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)