ניתוח ודלקת..

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

23/01/2012 | 07:20 | מאת: לימור

שלום רב, ליפני כשנה עברתי ניתוח מתיחת פנים, באותה זמן היתה לי דלקת חניכיים, ובסינוס עקב אי טיפול בשיניים.. לאחר הניתוח התפרץ לי כאבים ודלקת בשיניים (כנראה מהסטרס של הניתוח) ונוצרה לי לימפדמה חרונית בפנים השהתפרה עם הזמן אבל עדין נמצאת... האם דלקת בשיניים יכולה להוביל לליפדמה עקב ניתוח?

לימור שלום, איני יכולה להגיד לך אם יש קשר בין הדברים. מאידך כן הייתי מציעה לך לבקש הפניה לטיפול בלימפאדמה - יתכן ש פיזיותרפיה לימפטית יכולה לעזור להוריד את הבצקת אשר נשארת בפנים. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)