פייסבוק לשירות הלימפאדמה הראשונית

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

19/01/2012 | 16:27 | מאת: קבוצה ראשונית

חברים, נפתח דף פייסבוק שכל עניינו הוא לימפאדמה ראשונית. חולים ראשוניים שמעוניינים להצטרף מוזמנים :) http://www.facebook.com/?ref=logo#!/groups/210787165658203/ אם הקישור לא עובד, חפשו "לימפאדמה ראשונית" בפייסבוק (בעברית). (מי שלא רוצה לספר לעולם על מצבו, יכול לפתוח פייסבוק בשם בדוי. ) יש בקבוצה כבר 17 חברים, וזה מקום נפלא לחלוק מידע, לעדכן ולהתעדכן, להחליף רשמים ולהתייעץ. אם אתם מכירים אנשים עם לימפאדמה ראשונית - ספרו להם גם :)

בשעה טובה :)

22/01/2012 | 12:09 | מאת: קרן

22/01/2012 | 13:54 | מאת: אורטל

היי, הפייסבוק לא עולה באמצעות הקישור וגם בחיפוש זה לא נמצא..

20/02/2012 | 13:23 | מאת: קבוצה ראשונית

היי אורטל, החיפוש אמור למצוא את הדף בעברית: לימפאדמה ראשונית ייתכן והיתה בעיה נקודתית באותו ניסיון, נסי שוב :) במידה ואת לא מצליחה, צרי איתי קשר: 050-3301513 בהצלחה, קרן, קבוצה ראשונית.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)