קור ברגלים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

15/11/2011 | 21:26 | מאת: סימה

לחמי יש קור ברגלים -מה ניתן לעשות האם פיזוטרפיה לימפדמה עוזרת

שלום סימה אנחנו בפורום עוסקים בכל הקשור בנפיחות לימפטית. אני מציעה לחמך לפנות לרופא המשפחה כדי להתייעץ בקשר לתחושותיו. בברכה, ניצה

17/11/2011 | 21:30 | מאת: שמוליק-מכון אורתופדי ברזילי-להב

סימה שלום, עד שתגיעו לרופא המשפחה ואולי גם לרופא כלי דם, דאגי לחימום הרגליים ע"י גרביים ארוכות, יש בשוק גרביים מצמר אנגורה שמחמם מאד, וכן להניע את הרגליים, ברגע שיש תנועה בשרירים יש גם זרימת דם-גורם שמחמם. בהצלחה, שמוליק

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)