חולון

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

26/10/2011 | 12:39 | מאת: נאוה חולון

אני בת 44 , השמנת יתר,copd, יתר ל.ד , ועברתי כריתה של כיס מרה לפני שנתיים הבטן שמנה מאוד ויש לי בצקת של העור היא נראית כקליפת תפוז ותחת הטבור יש התעבות, אין לי צלוליטיס, הופניתי לסונר דופן הבטן באזור בצקת העור, הבדיקה: 31111 אולטרסאונד רקמות רכות . עכשיו שאלתי היא איך תיעשה הבדיקה? מה יכול להיות שימצאו? האם אולי גוש שקשור למחלה? יש הקשר להוצאת כיס מרה? אבקש קצת שתתינו לי יותר ידע בנושא, תודה.

נאוה שלום, את נמצאת בפורום אשר מנוהל על ידי פיזיותרפיסטיות. אנחנו לא עוסקות באבחון. אני מציעה לך לפנות את שאלתך לפורום שמנוהל על ידי רופאים עם התמחות דומה לזה שהפנה אותך ךבדיקה. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)