בצקת חריפה ברגל עם פצעים ונגר נוזלי

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

19/04/2011 | 12:45 | מאת: אלי שומר

שלום דר אבי בן 90 סובל מאי-ספיקת לב מטופל בפיוסיד וקומאדין פיתח בצקת חריפה בשתי הרגליים עם פצעים ונגר נוזלי אני מחטא לו את הפצעים חובש אותו בתחבושת אלסטית ומגביה לו את הרגליים כשהוא שוכב האם יש עוד משהו שאפשר לעשות תודה

שלום לך אלי שומר אכן בעיה סבוכה בגלל אי ספיקת הלב.במצב של אי ספיקת לב טיפול לימפטי צריך להעשות בזהירות. האם הבעיה כבר זמן ארוך? האם הרופא ראה את רגלי אביך? האם ניסו לשנות את הפוסיד לתרופה משתנת אחרת כדי לנסות להוריד נוזלים? האם אחות פצעים ראתה את הפצעים? בלי ספק החבישה חשובה,אך היה טוב אם פיזיותרפיסט/ית לימפטי/ת י/תראה אם התחבושות והחבישה מספיק טובות למצבו. בהצלחה ו..חג שמח, ניצה

19/04/2011 | 22:40 | מאת: אלי שומר

מחר יראה אותו רופא ונהיה יותר שקטים חג-שמח

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)