לימפדמה??????? דואגת מאוד.

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

20/02/2011 | 19:31 | מאת: ליאן

לפני 8 שנים למפקטומי + הוצאת 13 בלוטות (נקיות) מבית שחי שמאל. לפני שבוע קיבלתי מכה מ"שפיץ" של דלת בזרוע. התהוותה שריטה ומסביב שטף דם פנימי בקוטר של כ-7 ס"מ. יש נפיחות מקומית באיזור המכה,שעדיין לא עברה מאז המכה. לפני כיומיים שמתי לב שיש לי זרמים של נימול לאורך כל היד. "מתה מפחד".... בבקשה אני רוצה תשובה מהירה. מה עושים, ולאן הולכים? תודה.

ליאן שלום, אם יש לך עדיין קשר עם הכירורג או האונכולוג שלך תפני אליו עם בקשה להפניה לפיזיותרפיסט לימפטי. אם את כבר לא במעקב, תזמיני תור לכירורג בקופה שלך ותבקשי שיפנה אותך. הפיזיו הלימפטי יכול לבדוק האם יש נפיחות באורך היד וימליץ על טיפול. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)