בירור

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

10/01/2011 | 22:56 | מאת: אישה

האם ידיים נפוחות ומעוותות בצורת נקניקיה יכולות להעיד על לימפדמה מבלי קשר לסרטן?

שלום רב קשה לענות תשובה החלטית מבלי לראות את ידייך, אך היתה לי מטופלת עם תלונה דומה, של אצבעות נפוחות, ללא קשר לסרטן וללא אבחנה מדוייקת. האם נשללה אצלך בעיית כלי דם? האם יש בעיות בריאות אחרות? במקרה של המטופלת שלי, היא קבלה הדרכה לעיסוי עצמי וקבלה כפפות לחץ שהן שהקלו על הנפיחות. כדאי לברר אצל רופא לפני החלטה על טיפול. בברכה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)