שאלה בעניין הסרת שיער ולימפאדמה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

09/01/2011 | 21:31 | מאת: לי

שלום, אני פונה בעניין של הסרת שיער באיזורים רגישים של בית שחי ומפשעות. אני בת 28, גילו אצלי לימפאדמה ראשונית לפני כ- 8שנים ברגל שמאל מאז אני גורבת גרביים אלסטיות לפי מידה. לאחרונה התעניינתי האפשרות של הסרת שיער באינפרא באיזור בית שחי ומפשעה. האם קיימת איזו מניעה לעשות זאת בגלל הלימפאדמה? האם יכול להיות נזק בשל טיפול אינפרא? תודה

לי שלום, האם את יכולה לתת פרטים נוספים לגבי הטיפול שאת רוצה לעשות? בברכה, ג'יל

10/01/2011 | 23:37 | מאת: לי

היי ג'יל, לגבי הטיפול להסרת השיער מדובר בשיטה מוכרת הנקראת גם IPL -Intense Pulse Light, אני לא יודעת להסביר באופן מדוייק את מהות הטיפול, ממה שאני כן יודעת זה פולסים של קרני אור מרוכזות אשר הורס את זקיקי השיער, וכך מטפלים בהסרה לצמיתות של שיער. הקרן פוגעת רק באיזור השיער ולא מעל או מתחת לעור. מה דעתך? תודה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)